Top

Bureaulampen

Absolut 457E/CH
Absolut 457E/CH
Buro lamp.


€ 303,00
Artemide Demetra tavolo
Artemide Demetra tavolo
Demetra serie, ontworpen door Naoto Fukasawa voor Artemide. Voorzien van 9.5Watt LED 3000K met touch-dimfunctie op de kap.
€ 356,00
Artemide La Petite T showroommodel rood-wit
Artemide La Petite T showroommodel rood-wit
La Petite T is een nieuwe tafellamp van het italiaanse design-merk Artemide met meegeleverd E14-6W LED in extra warm wit (2800K) voor direct en indirect licht.

De specifieke vormgeving met een kapje balancerend op de schuine stam geven een ruimtelijk en elegant effect. De combinaties zijn wit-wit / zwart-zwart / nog 1 exemplaar beschikbaar in ROOD-WIT

Aanbieding betreft showroom modellen en worden geleverd in actuele staat.
€ 190,00
€ 155,00
Artemide Melampo Notte
Artemide Melampo Notte
De Melampo Notte tafellamp van Artemide heeft een kloeke uitstraling en staat graag naast je op tafel, bed of op het bureau om je bij te schijnen.  Doordat de kap kan kantelen kun je het licht richten om comfortabel te lezen of te werken. Er zijn 3 uitvoeringen: zwarte voet met zwarte kap, zilveren voet met zilver-chintz kap en bronzen voet met natural kap.
€ 206,00
Artemide Tolomeo Micro / Micro colore
Artemide Tolomeo Micro / Micro colore
De body van de Artemide Tolomeo Micro is gemaakt van gepolijst of geanodiseerd aluminium in verschillende kleuren. De lamp heeft twee veersystemen. De aluminium kap heeft een aan-uit schakelaar en kun je in alle richtingen verstellen.

De Tolomeo serie is wereldwijd de meest verkochte designlamp; door de talloze uitvoeringen, het tijdloze design dat zich naar ieder interieur schikt en de enorm verstelmogelijkheden. Een ware designicoon voor Artemide.

Dit betreft een showroom model. en wordt in actuele staat geleverd vanuit de showroom. Bezichtiging is mogelijk in onze showroom in Hilversum, na afspraak.
€ 210,00
Artemide Tolomeo Micro tavolo
Artemide Tolomeo Micro tavolo
De Tolomeo serie is wereldwijd de meest verkochte designlamp; door de talloze uitvoeringen, het tijdloze design dat zich naar ieder interieur schikt en de enorme verstel mogelijkheden. Een ware designicoon voor Artemide.

De body van de Artemide Tolomeo Micro is gemaakt van gepolijst en geanodiseerd aluminium. De lamp heeft twee veersystemen. De aluminium kap heeft een aan-uit schakelaar en kan in alle richtingen worden versteld.


€ 210,00
Diesel Duii
Diesel Duii
Tafellamp.

€ 517,00
Diesel Fork tafellamp
Diesel Fork tafellamp
Tijdloze tafellamp uit de Fork-serie van kleding/modemerk Diesel in combinatie met Foscarini. De kap is gemaakt uit geverfd linnen op een coated stalen frame. Uitvoering met aan-uit of snoerdimmer (meerprijs € 23,00)

Voor iedere aanvullende informatie over Diesel Collection: info@dled.nl

€ 716,00
Diesel Pett
Diesel Pett
Tafellamp Pett is leverbaar in 4 kleuren voorzien van 1 x E27, geschikt voor max 12W fluorescent lichtbron.

€ 267,00
Foscarini Magneto
Foscarini Magneto
Tafellamp

De tafellamp richt haar spot op alles waar ze maar licht in ziet. Ze is flexibel, stijlvol en neemt voor een echte diva eigenlijk maar weinig plek in. De Magneto tafellamp is er in zwart of wit en is ook als vloer-leeslamp verkrijgbaar.

Voor aanvullende informatie neem contact op met info@dled.nl
€ 358,00
Ingo Maurer Grasl
Ingo Maurer Grasl
Tafellamp.
€ 407,00
Ingo Maurer Lucellino
Ingo Maurer Lucellino
bureaulampje Lucellino is een van de vele designklassiekers van de Duitse top-ontwerper Ingo Maurer
Het vogeltje lijkt weg te vliegen van je bureau of nachtkastje; de lichtbron is traploos dimbaar met de standaard schuifdimmer.

Sinds kort ook leverbaar in LED-uitvoering, dimbaar met een touch tronic dimmer; aanvullende informatie via info@dled.nl

€ 386,00
Luceplan Berenice tafellamp
Luceplan Berenice tafellamp
Tafellamp.


€ 293,00
Luceplan Fortebraccio tafellamp
Luceplan Fortebraccio tafellamp
Tafellamp.
€ 253,00
Marset Nolita M
Marset Nolita M
€ 265,00
Marset Nolita S
Marset Nolita S
De Nolita M van Marset is een uitermate practische en elegante tafellamp; door de hoogteverstelling, de kantelbare kap en de touch tronic dimmer de ideale sfeerlamp én leeslamp voor bij u thuis. De kap is leverbaar in wit, zwart of transparant polycarbonaat. Er is ook een elegante versie met een kap in gewikkeld natuur katoen (Nolita Cotton M)
De voer is uitgevoerd in zwart of alumiunium, m.u.v. de Cotton versie; die iser alleen met aluminium voet.

Afmetingen: kap ø 394 mm instelbare hoogte 690-800 mm.
€ 513,00
Serien Elane table long
Serien Elane table long
De Elane table long van Serien Lighting is een bureau- / leeslamp met enorm veel verstelmogelijkheden zowel in de hoogte als naar voren of achteren. De uitvoering is minder zakelijk als de meeste bureaulampen door de textielbedekking op de kap die ook doorschijnt.. De lamp is voorzien van 50Watt halogeen en heeft een dimmer op de kop van de lamp. Hierdoor is hij ook bij uitstek in een woonkamer toepasbaar. Het structuur is aluminium of zwart gelakt, de kap altijd wit.
€ 600,00