Top

Vloerlampen

ANTA BOM vloerlamp metalen voet
 ANTA BOM vloerlamp metalen voet
Het Duitse merk ANTA dat bekend staat om haar architectonische en minimalistische ontwerpen introduceerde deze opmerkelijke serie van Andres Ostwald.

De BIM is de hanglamp, de BAM het bijbehorende tafellampje en de BOM staat voor de vloer of leeslamp uitvoering. Door de minimale afmetingen en krachtige dimbare LED (14W - 2700K 1300lm) overal te plaatsen.
€ 508,40
Absolut Lighting leeslamp 457/b/ch/s
Absolut Lighting leeslamp 457/b/ch/s
De vloerlamp absolut lighting 457 b kenmerkt zich door haar filigrane en elegante voorkomen. Bijna onzichtbaar zorgt deze slanke vloerlamp voor een gerichte lichtbundel. De lamp is ideaal als leeslamp te gebruiken.
€ 303,00
Anta Cut SL 105 alu - kabel zwart - schuifdimmer
Anta Cut SL 105 alu - kabel zwart - schuifdimmer
De Anta Cut vloerlamp serie is inmiddels uitgegroeid tot een designklassieker. Door de uiterst ranke vorm met drie hoogtes vloerlampen en een tafeluitvoering eindeloos te combineren in uw interieur.
€ 405,70
Aqua Creations Morning Glory Floor Lamp
Aqua Creations Morning Glory Floor Lamp
Aqua Creations staat al vele jaren bekend om haar elegante exotische zijden licht sculpturen. De Morning Glory is de meest bekende vloerlamp uit de collectie, maar Aqua Creations levert een hele reeks armaturen voor velerlei toepassingen. Voor gebruik in openbare ruimtes kunnen de armaturen tegen meerprijs worden voorzien van een coating. 
€ 4.803,00
Artemide Cadmo
Artemide Cadmo
De Cadmo vloerlamp is ontworpen door Karim Rashid en een parel in ieder interieur.

Naast de prachtige organische vormgeving is de Cadmo ook nog een geweldige functionele lamp. De 230W halogeen uplighter draagt bij aan de basisverlichting en is traploos dimbaar, terwijl de 60W reflector downlighter de prachtige vormgeving extra accentueert. Ook in LED leverbaar 

Voor iedere aanvullende informatie: info@dled.nl
€ 1.161,00
Artemide Demetra Table
Artemide Demetra Table
De Demetra tafellamp is een ideale bureau- leeslamp met dimbaar extra warm LED licht  (2700K).  Door de vele gewrichten is de lamp maximaal verstelbaar. De lamp heeft een antraciet grijze afwerking; de vele modelvarianten maken combineren in een interieur goed mogelijk.
€ 360,00
€ 295,00
Artemide Doride
Artemide Doride
De Doride vloerlamp van Artemide kan overal in de kamer verlichten dankzij een lange verticale buis die kan roteren tot 350 °.
€ 1.626,00
Artemide Melampo Mega Terra
Artemide Melampo Mega Terra
De Melampo mega heeft een kegelvormige gespleten kap die in drie standen kan worden ingesteld. Als de kap in de standaard positie staat geeft de lamp een naar beneden gericht verspreid direct licht.


€ 936,00
Artemide Tolomeo Basculante Lettura
Artemide Tolomeo Basculante Lettura
vloerlamp - leeslamp.

€ 405,00
Artemide Tolomeo Lettura
Artemide Tolomeo Lettura
De meest beroemde leeslamp van Artemide; het origineel van Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Veel gekopiëerd, nooit geëvenaard is deze veelzijdige leeslamp die de kracht kent zich te voegen naar ieder interieur.
Door de standaard E27 fitting is zowel een krachtige normaallamp tot 100Watt, een Eco-halogeenlamp , een spaarlamp of een ledlamp te gebruiken.

Door zijn maximale verstelbaarheid is altijd een goede lichtval op uw krant of tijdschrift te verkrijgen. Standaard leverbaar in alu-grijs of zwart.
€ 353,00
Artemide Tolomeo Mega Terra
Artemide Tolomeo Mega Terra
TOLOMEO MEGA:

- gepolijst aluminium frame en voet
- traploos dimbare uitvoering
- zilver chintz kap ø 420 mm

De meest praktische booglamp die te koop is; zowel geschikt als lamp boven de tafel of als basislamp boven de bank of vrij in de ruimte.
In de dimbare versie ideaal als werklamp (max 150W!) of sfeerlamp.
€ 796,00
Axis 71 Tube T
Axis 71 Tube T
Dit betreft een showrroommodel en wordt in actuele staat uit de showroom geleverd.

De Tube T is een ideale grondspot om een donkere hoek onopvallend - indirect uit te lichten. Ook in kleine lage ruimtes te gebruiken als indirecte basislichtbron of voor accentueren van pilaren of kolommen. De lichtbron is niet kantelbaar. De Tube T is leverbaar in 4 kleuren.
€ 212,00
Baltensweiler Topoled S
Baltensweiler Topoled S
Naast de veelzijdige halogeen uitvoering (Topolino S) heeft Baltensweiler nu ook een versie met vaste LED verlichting op de markt gebracht. De lamp ken dezelfde mogelijkheden (traploos dimbaar op de stam, hoogteverstelling tot 178 cm en 360' draaibaar) en is leverbaar in alugrijs of zwart. Het snoer is oprolbaar in de voet.
€ 802,00
Baltensweiler Topolino S
Baltensweiler Topolino S
Vloerlamp Topolino van Baltensweiler is een zeer veelzijdige lees/vloerspot die traploos dimbaar is middels een drukknop bovenop de stam. Bukken voor dimmen is niet nodig. De 50W spot is 360' draaibaar en traploos in hoogte te verstellen tot 178 cm. Leverbaar in alugrijs of zwart.
€ 709,00
Belux Diogenes
Belux Diogenes
DIOGENES is een combinatie van een leeslamp en een lamp voor indirecte verlichting. Een halogeenlamp zorgt voor de algemene verlichting. In het basisdeel van de lamp is een niet-verblindende en willekeurig richtbare extra lichtbron geïntegreerd voor direct leeslicht. Beide lichtbronnen kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedimd.
€ 1.354,00
Belux One By One
Belux One By One
Een kunstobject en verlichter in één. De bijzondere One by one van Belux is een prachtige vloerlamp met een functionele sfeerverlichting.

Het materiaal van de One by one is scheurvast, duurzaam en onbrandbaar. In vergelijking met traditionele papieren lampen heeft de One by one een veel langere levensduur. Dankzij dit materiaal is het licht mooi warm en sfeervol.Bovendien kan met de ingebouwde dimmer de sfeer zelf worden bepaald.

De One by one is vooral ook een mooi object. Hij moet dan ook geplaatst worden in een ruimte waar hij gezien wordt. Bijvoorbeeld in de hal, woonkamer of eetkamer.
€ 1.470,00
Belux Twilight
Belux Twilight
TWILIGHT is individuele ruimte en sfeerverlichting. Binnenin de kunstglaszuil bevinden
zich boven en onder twee lichtbronnen die in elkaars richting licht uitstralen. Bovendien wordt indirect licht via het plafond over de ruimte verdeeld. Het indirecte licht en het licht in de kunstglaszuil kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedimd. Verkrijgbaar als LED- en als halogeenversie.
€ 1.609,00
Ben Demmers Model 5900
Ben Demmers Model 5900
Het atelier van Ben Demmers staat garant voor vakmanschap in metaal. Naast veel maatwerk  metaalbewerking voor restauratieprojecten en voor de luxe jachtbouw heeft Ben Demmers (BD Design) een collectie handgemaakte verlichtingsarmaturen. De leeslamp model 5900 is in hoogte verstelbaar en door de elegante voet en de vele afwerkingen (messing - brons  - nikkel - chroom) toe te passen in zowel klassieke als moderne interieurs. De serie is voorzien van een traploze dimmer en 50Watt halogeenlicht.
€ 395,00
Brand & van Egmond Broom BW195ST
Brand & van Egmond Broom BW195ST
Brand & van Egmond, vloerlamp.
€ 3.095,00
Cini & Nils Gradi Terra vloerlamp
Cini & Nils Gradi Terra vloerlamp
Cini&Nils 504 - GradiTerra vloerlamp 

Ranke vloerlamp met een traploze vloerdimmer voor sfeer- of basisverlichting; krachtige 230W staaf-halogeenlamp. De GradiTerra past uitstekend in zowel een klassieke als moderne omgeving

€ 629,00